tiistai 20. lokakuuta 2009

Mitä ihmettä henkilökunta tekee, kun kirjasto on kiinni?! Osa 5

Tästä blogista voit seurata, mitä täällä töissä tehdään, kun kirjasto on kiinni. Satakunnan kirjastojen tietokantojen yhdistämisen takia kaikki kaupunginkirjaston toimipisteet ovat kiinni 11. - 25.10.09. Vain lehtilukusali on auki. Kirjaston oma henkilökunta ei tee varsinaista kirjastotietokantojen yhdistämistä, vaan voimme käyttää kiinnioloajan muihin sellaisiin töihin, joita on hyvä tehdä nyt, kun kirjasto on kiinni.

Tällä viikolla osa henkilökunnasta pitää lomapäiviään, ja loppuviikosta koululaisten syysloman aikaan on enemmänkin väkeä poissa. Paikalla olevat ihmiset jatkavat siitä mihin viime viikolla jäätiin: muovitetaan ja tarroitetaan kirjoja, pyyhitään hyllyjä ja aakkostetaan kirjoja, uusitaan hyllyopasteita ja tehdään uusia näyttelyitä. Hankintaosastolle tuli maanantaina seitsemän laatikollista uusia kirjoja, ja ne on purettu odottamaan, että niteet voisi viedä aineistotietokantaan.

Pidimme eilen ja tänään internetin tiedonhaun kertauskurssin. Oppilaat olivat yhtä innokkaita kuin me opettajat.



Uotilan kirjaston kuulumiset: "Meillä on aikuisten puolella muutettu kertomakirjallisuus mielekkäämpään järjestykseen. Samalla on pyyhitty pölyt hyllyistä ja tehty uusia opasteita. Seuraavaksi sukellamme kellariin siivoamaan varastoa – sieltä poistettiin kesällä paljon likaisia ja vanhentuneita kirjoja ja hyllyjä tyhjeni."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Osallistujat