tiistai 4. toukokuuta 2010

Eletään kevättä

Täällä pääkirjastossa meillä on ollut kevätaiheisia kirjanäyttelyitä esillä jo monta viikkoa. Ihan ensimmäiseksi taisimme laittaa aikuistenosaston alakertaan pienen näyttelyn sisustamisesta ja verhojen ompelusta. Samoihin aikoihin laitoimme lintukirjahyllyn päätyyn esille lintujen kevätmuuttokirjoja. Keskellä osastoa olevaan näyttelykärryyn pystytimme multasormille ja viherpeukaloille jokakeväisen puutarhakirjanäyttelyn, josta menee hurjaa vauhtia lainaan vinkkejä, neuvoja ja puutarhaunelmia. Moni varmaan lainaa puutarhakirjoja ihan viihteeksi ja nauttii kauniiden kuvien katsomisesta vaikka sohvalla maaten. Tänään meillä laitettiin esille äitienpäivään sopivia mietelmäkirjoja.
Kirjaston näyttelyt suunnitellaan ja toteutetaan ennakoiden tulevaa. Joulukirjat laitamme esille marraskuun alussa, kun niitä vielä on hyllyssä, ja kevätkirjat kevättalvella, koska puutarhan ja kodin kevättöitä mietitään, kun vielä on lunta maassa.
Elämässä on kuitenkin hyvä opetella nauttimaan kuluvasta hetkestä ja käsillä olevasta kuukaudesta ja vuodenajasta. Kaikki ne ovat omalla tavallaan antoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

Osallistujat